Karting Cardedeu

Karting Cardedeu

Home / Empresa

Qui som?

la nostra història

Som una empresa multicanal que ens dirigim tant a particulars com a empreses.

Events Karts es una empresa que porta més de 20 anys en el mercat i s’està expandient en busca de nous reptes.
 

Una apassionant història sobre un home que va adquirir l’antic Karting Cardedeu fa 15 anys i va posar el punt de mira,  en crear una experiència única i propera a tot tipus de públic. Events Karts, és l’empresa que ha convertit el Karting Cardedeu en el nostre karting de confiança i d’on tu pots formar part de l’equip. Un equip revolucionari.

Som una empresa familiar, divertida, emocionant i que t’ajuda a desenvolupar les teves habilitats al volant. Som una necessitat encara per descobrir.
 

Oferim una àmplia varietat de serveis: esdeveniments per a particulars com el dia del kartista o les nostres tandes de 10 minut.

Contacta amb nosaltres

Estem aquí per atendre les teves consultes, resoldre els teus dubtes i oferir-te la millor experiència possible. Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te!

Empresa

Esdeveniments

Esdeveniments corporatius realitzats

Oferim una experiència emocionant per a totes les edats i ocasions. Busques una manera única de celebrar el teu aniversari o enfortir l’esperit d’equip a la teva empresa? Has arribat al lloc adequat!

borsa de treball

vols treballar amb nosaltres?

Envia’ns el teu currículum. Estarem encantats de fer-li una ullada!